Dansani

 

Dansani is een van de toonaangevende leveranciers van badkamermeubels en -inrichting in Europa

Het bedrijf is in 1983 opgericht. Vanaf het begin was het hun doel om tot de beste leveranciers ter wereld te horen als het gaat om kwaliteitsproducten voor de badkamer. Dat betekent dat de ruim 200 medewerkers zeer gespecialiseerde vakmensen zijn, die weten wat nodig is om Deens design van hoge kwaliteit te ontwikkelen, te produceren en te marketen.

Dansani is een internationaal concern met de hoofdvestiging in Zuid-Denemarken, waar ze over 20.000 m2 aan productiefaciliteiten beschikken. Dansani heeft dochterondernemingen en is in meer dan 20 landen vertegenwoordigd. Elke dag leveren wij tussen de 300 en 400 badkamerinrichtingen aan verkopers en consumenten in Europa.

Dansani is een marktgericht, winstgevend bedrijf dat vanaf de start elk jaar groei heeft doorgemaakt. Dat komt vooral door ons bedrijfsconcept en onze manier van denken en handelen. Wij weten dat wijzelf pas succes hebben als tevreden consumenten de winkel verlaten als eigenaar van een nieuwe badkamerinrichting van Dansani.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs naar onze showroom waar u deze prachtige collectie van  Dansani kunt bekijken met het nodige advies.