Hansa

Hansa Armaturen GmbH is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen voor badkamer en keuken. ’’Wasser beleven‘‘ is de filosofie waarvoor HANSA staat. Het repertoire reikt van eenvoudige klassieker tot bekroonde designmengkranen voor bijzondere badkamersferen.

“Green Responsibility” staat daarbij garant voor de moderne, ecologisch verantwoorde HANSA-technologie, die een minimaal verbruik van water en energie alsmede de naleving van strenge internationale richtlijnen garandeert.

Niet alleen maar mengkranen, maar water vorm te geven: Dat is de essentie van Hansa. Het idee, dat ons enthousiast maakt. De filosofie, die Hansa leidt.

Dit vertalen ze naar de praktijk door met hun producten alles vorm te geven, wat water waardevol voor de mensen maakt. Daarbij heeft Hansa tot doel gesteld, de perfecte eenheid van design en functie te realiseren. Dit is terug te zien in de mengkranen, die niet alleen goed functioneren maar ook fascineren en voortdurend op beide mogelijkheden attenderen: om water te gebruiken – en om water te beleven.

Voor meer informatie klik hier: Hansa of kom langs naar onze showroom waar u deze mooie collectie kunt bewonderen.

kv2_edition kv2_oeffentliche_armaturen kv2_technik_zubehoer sli_murano