Hansgrohe

Hansgrohe biedt u uniek ontworpen, verfrissend andere producten

De Hansgrohe groep biedt twee verschillende merken. Hansgrohe is vernoemd naar de oprichter van de ondernemer en staat sinds 1901 symbool voor innovatieve kwaliteitsproducten uit het Zwarte Woud: duurzaam, milieuvriendelijk en van de hoogste kwaliteit. Sinds 1993 werkt het designermerk Axor samen met ‘s werelds meest gerenommeerde designers en interieurdesigners voor het ontwerpen en ontwikkelen van premium producten, uitgebreide badkamercollecties en complete badkamerconcepten. Beide merken bieden vele oplossingen voor het vormgeven van badkamers en keukens. Om u de beste begeleiding te bieden, vindt u hier diverse tips voor het vinden van de door u gewenste producten in onze productwereld. Bijvoorbeeld op merk, op productcategorie of andere services.

Voor meer informatie klik hier: Hansgrohe of kom langs naar onze showroom waar u deze functionele, kwalitatieve collectie kunt bekijken met het nodige advies.

hg_shower-types-pleasure-shower_225x165 products-raindance-select-women-with-hands-serge-guerand_225x165 produktspinne_NL teaser_saving-calculator-water_225x95