Vasco

Design radiatoren

Een radiator is meer dan een functioneel verwarmingselement. De designradiatoren van Vasco dragen niet alleen bij tot een hoger wooncomfort, ze verhogen ook de esthetische waarde van uw woning. De Vasco design radiatoren zijn dan ook sinds geruime tijd echte blikvangers voor uw interieur. Onze radiatoren passen in elk plekje van het huis, van de badkamer tot de slaapkamer en de woonkamer.

De tijden waarin bijna iedere radiator volgens hetzelfde ontwerp uitgevoerd werd, zijn intussen lang vervlogen. Elke woning is anders, en ook iedere bewoner heeft zo zijn eigen smaken en voorkeuren. Daarom kan je bij Vasco kiezen uit zowel horizontale als verticale radiatoren met tal van uiteenlopende designs. Ook qua materiaal en afwerking heeft u bij Vasco alle keuzevrijheid. Kies uit stalen en aluminium radiatoren of ga voor radiatoren in chroom voor een gedurfd statement in uw interieur.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs naar onze showroom waar u een ruime collectie van Vasco kunt bewonderen.