Villeroy & Boch Architectura MetalRim

Villeroy & Boch Archtectura MetalRim

De nieuwe Architectura MetalRim-douchevloer kenmerkt zich door het ultraplatte, randloze design, dat harmonieus in elke badkamer past.
De douchevloer van hoogwaardig acryl valt op door de hoogglans afwerking. De vlak geïntegreerde afvoer in wit, chroom of matchroom als speciaal designelement benadrukt de minimalistische stijl van deze lijn douchevloeren.

Met deze nieuwe generatie douchevloeren past Villeroy & Boch de zelf ontwikkelde MetalRim-technologie voor het eerst toe: de in de rand geïntegreerde, gegalvaniseerde stalen wapening garandeert stabiliteit van het materiaal en geeft meer designvrijheid. De fascinerende verscheidenheid van modellen en het minimalistische design maken ontwerp- en installatieopties voor elke kamer mogelijk: alle 31 Architectura Metal Rim-modellen zijn verkrijgbaar met twee randhoogten (15 en 48 mm) en kunnen op drie inbouwhoogten worden gemonteerd. Hoogwaardig design, uitstekende stabiliteit en indrukwekkende kwaliteit van het materiaal – Architectura MetalRim combineert fijnzinnigheid met douchecomfort.

Voor meer informatie en advies neem contact met ons op of kom langs naar onze showroom.

 

 

 

 

 

 

, , , , , ,

Reacties zijn afgesloten